Σίσσυ Φειδά: Ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της! Δες το port bebe που την ενθουσίασε!

Η Σίσσυ Φειδά, μετρά κυριολεκτικά τις ημέρες για να κρατήσει στην αγκαλιά της την μικρή της πριγκίπισσα! Από μέρα σε μέρα η γνωστή interior designer, θα βρεθεί στο μαιευτήριο για να γίνει για πρώτη φορά μανούλα!

Όπως είναι λογικό η Σίσσυ πλέον ανυπομονεί να δει επιτέλους το πρόσωπο της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο ενώ το δωμάτιο της μπέμπας είναι ήδη έτοιμο και σίγουρα αφού έβαλε εκείνη το χεράκι της θα είναι και… παραμυθένιο!

Η μέλλουσα μανούλα ενθουσιάστηκε με το δώρο που έκανε η γιαγιά της μικρής που δεν είναι άλλο, από το port bebe, το οποίο θα τη μεταφέρει από το μαιευτήριο στο σπίτι αλλά και θα τη φιλοξενήσει για αρκετές ώρες τους πρώτους μήνες της ζωής της, είτε σε βόλτες, είτε στο σπίτι!

Η Σίσσυ μοιράστηκε μαζί μας τη φωτογραφία και έγραψε: “Μετρώντας τα λεπτά, για να τη δω, για την κρατήσω στην αγκαλιά μου.. Ένα πολύ γλυκό δώρο για την πριγκίπισσά μας από τη γιαγιά της”..

I know it’s soon…but isn’t it the cutest baby chair or not?, couldn’t help my self! #design #beautifuldesign #babychair #stokke #stokkebaby #stokketripptrapp

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Preparing the baby’s room…and it’s gonna be so unique!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Read More

And More