Σίσσυ Φειδά: Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στην Μύκονο! [pics]

Η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρούτσος ζουν μία άκρως ευτυχισμένη περίοδο, αφού εδώ και ένα χρόνο είναι γονείς της όμορφης Διώνης. Η μικρή τους πριγκίπισσα έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητά τους! Η γνωστή interion designer κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει το όμορφο καλοκαίρι με την οικογένειά της. Εκείνη, ο σύζυγός της με την μικρή Διώνη βρίσκονται στην Μύκονο και περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές στην θάλασσα.

Οι βουτιές και τα παιχνίδια είναι πια η καθημερινότητά τους, αφού το ζευγάρι επιθυμεί η μόλις ενός έτους κόρη τους να περνάει υπέροχα! Όλοι μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού των Ανέμων. Είναι άλλωστε ο σταθερός καλοκαιρινός προορισμός της Σίσσυς εδώ και πολλά χρόνια.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους τσάκωσε για ακόμη μια φορά σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου να κάνουν τις βουτιές τους και να μην αφήνουν την μικρή Διώνη από τα μάτια τους, ενώ δεν έλειψαν και οι διαχυτικές στιγμές του ζευγαριού, το οποίο παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More