Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Τα πρώτα μπάνια με την Διώνη στη Μύκονο [pics]

Η μικρή Διώνη είναι η αδυναμία του ζεύγους. Ο ερχομός του παιδιού τους έχει αλλάξει όλη τη ζωή της Σίσσυς Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου. Αυτό που δεν έχει αλλάξει για την διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και τον επιχειρηματία είναι όμως οι αγαπημένες τους συνήθειες. Μία από αυτές είναι και οι αποδράσεις στη Μύκονο. Το κοσμοπολίτικο νησί είναι σταθερός καλοκαιρινός προορισμός για εκείνους τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που τους αναγκάζουν να ταξιδέυουν τακτικά αλλά και το γενός ότι εκεί διατηρούν σπίτι που τους επιτρέπει να μένουν για μεγάλα διαστήματα.

Το ζευγάρι ακολουθεί σε αυτές τις εξορμήσεις και η Διώνη. Η κόρη της Σίσσυς Φειδά είναια χώριστη με τη μαμά της και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να περνά χρόνο μαζί τους και ο Γιώργος Ανδρίστος. Το TLIFE τους συνάντησε σε μία από τις κοσμικές παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού.

Η μικρή ήταν το επίκεντρο και των δύο με την Σίσσυ να της διαβάζει παραμύθια και τον Γιώργο να απολαμβάνει την αγκαλιά της στην ξαπλώστρα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More