Σίσσυ Φειδά: Η συνάντηση με την Μαριέττα Χρουσαλά και οι τελευταίες ετοιμασίες για τη γέννα!

Αντίστροφα μετρά πια για τον ερχομό της κόρης της η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή interior designers έχει μπει στο μήνα της και είναι μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο, σε γλυκιά αναμονή για το baby boom.

Και μπορεί οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της να ήταν δύσκολοι, τώρα όμως παρόλο που έχει φουσκώσει για τα καλά η κοιλίτσα της, η Σίσσυ συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, ταξίδεψε και αρκετά λόγω της δουλειάς της, ενώ και τις μέρες του Πάσχα βρέθηκε εκτός Αθηνών, κάνοντας τις διακοπές της στη Μύκονο.

Αυτήν τη φορά, πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στα βόρεια προάστια και σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στο Μαρούσι, με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής σανδαλιών της Μαριέττας Χρουσαλά. Η Σίσσυ που γνωρίζει από παλιά την Μαριέττα, βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εμπορικού καταστήματος και επέλεξε τα δικά της αγαπημένα σανδάλια.

Αφού μίλησε, μάλιστα, με την Ελληνίδα καλλονή (πρώην παρουσιάστρια) και σχεδιάστρια της συλλογής πόζαραν μαζί… με την Μαριέττα φυσικά να δίνει τις ευχές της για την μπέμπα που έρχεται!

Read More

And More