Σίσσυ Φειδά: Κομψή και στη δουλειά!

Στις τελευταίες ημέρες των εργασιών που κάνει σε ένα νέο beach bar – restaurant στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου βρίσκεται η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή interior designer, μοιράστηκε φωτογραφίες της από την πορεία των εργασιών μέσω Instagram και εντυπωσίασε με το κομψό look το οποίο επιλέγει και για την δουλειά της.

Many People support that glamour and simplicity can’t go together!…here we prove them wrong! #mykonos #sissyfeida #lifespace #mykonosdesign #greece #MonarchMykonos #kalolivadi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy Feida (@sissyfeida) στις


Με ένα ανοιξιάτικο τουρμπάν και το λαμπερό της χαμόγελο στα χείλη, η Σίσσυ Φειδά έδειξε να απολαμβάνει τις τελευταίες εργασίες ανυπομονώντας για το τελικό αποτέλεσμα.


Η Σίσσυ Φειδά βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο νησί των Ανέμων αφού συνηθίζει να αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στα project που αναλαμβάνει μέχρι να μείνει απολύτως ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν συνδυάζει την δουλειά της στη Μύκονο και με στιγμές χαλάρωσης στην παραλία αλλά και διασκέδασης είτε με τους συνεργάτες της, είτε με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο όταν βρίσκεται κι εκείνος στο νησί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Marc Sijan…from Gugenhaim museum to Mykonos Rarity gallery #art #gallery #summer #art piece #sissyfeida

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Read More

And More