Σίσσυ Φειδά: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο με την οικογένειά της! Φωτογραφίες

Τι και αν το καλοκαίρι σιγά σιγά ολοκληρώνεται για να δώσει τη θέση του στο φθινόπωρο, κάποιοι celebrities συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Η Σίσσυ Φειδά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Μύκονο μαζί με την κόρη της Διώνη και τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές! Η μικρή πριγκίπισσα της γνωστής interior designer είναι σχεδόν τριών χρόνων και χαίρεται την κάθε στιγμή με τους γονείς της.

Μαμά και κόρη, μάλιστα, είναι απόλυτα δεμένες και η Σίσσυ δεν την αφήνει στιγμή. Η γνωστή Ελληνίδα παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής και φροντίζει να πηγαίνουν συχνά βόλτες ή σε παιδικές παραστάσεις και να απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Και φυσικά το καλοκαίρι τους είναι αφιερωμένο σε βόλτες και βουτιές στη θάλασσα!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις «τσάκωσε» να κάνουν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά της Μυκόνου και να χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες της πολυσύχναστης παραλίας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More