Σίσσυ Φειδά: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο με την οικογένειά της! Φωτογραφίες

Σίσσυ Φειδά: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο με την οικογένειά της! Φωτογραφίες | tlife.gr

Τι και αν το καλοκαίρι σιγά σιγά ολοκληρώνεται για να δώσει τη θέση του στο φθινόπωρο, κάποιοι celebrities συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Η Σίσσυ Φειδά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Μύκονο μαζί με την κόρη της Διώνη και τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές! Η μικρή πριγκίπισσα της γνωστής interior designer είναι σχεδόν τριών χρόνων και χαίρεται την κάθε στιγμή με τους γονείς της.

Μαμά και κόρη, μάλιστα, είναι απόλυτα δεμένες και η Σίσσυ δεν την αφήνει στιγμή. Η γνωστή Ελληνίδα παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής και φροντίζει να πηγαίνουν συχνά βόλτες ή σε παιδικές παραστάσεις και να απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Και φυσικά το καλοκαίρι τους είναι αφιερωμένο σε βόλτες και βουτιές στη θάλασσα!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις «τσάκωσε» να κάνουν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά της Μυκόνου και να χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες της πολυσύχναστης παραλίας.

Φωτογραφίες: NDP

READ more