Σίσσυ Φειδά: Τα στέφανα στο γάμο της με τον Γιώργο Ανδρίτσο άλλαξε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης! Δες το επίσημο album της

Η Σίσσυ Φειδά, αφήνοντας πίσω της το τηλεοπτικό ξέσπασμα της μαμάς της, έζησε μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της το περασμένο Σάββατο στη Μύκονο. Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Γιώργο Ανδρίτσο.

To TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ ενώ το νιόπαντρο ζευγάρι φρόντισε να μοιραστεί κάποιες από τις όμορφες στιγμές του μέσα από το thepaper.gr. Φωτογραφίες από τον Άγιο Ιωάννη όπου τελικά έγινε το μυστήριο και άλλαξε λίγες ώρες πριν την τελετή έπειτα από επιλογή του γαμπρού για να αποφύγει τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Ο γάμος τους στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Ο άνθρωπος που άλλαξε τις βέρες είναι ο Γιώργος Δραγουμάνος συνέταιρος του Γιώργου στο εστιατόριά του στο νησί των Ανέμων και τα στέφανα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αλλά και βουλευτής Αρκαδίας με το Πα.Σο.Κ. κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Οδυσσέας, γνωρίζει αρκετά χρόνια τον νεαρό επιχειρηματία καθώς αμφότεροι έχουν καταγωγή από την Αρκαδία.

Και οι δύο κουμπάροι είναι χρόνια φίλοι με το ανδρόγυνο και με χαρά δέχτηκαν να είναι εκείνοι που θα τους στεφανώσουν και που θα σύρουν μαζί τους το χορό του Ησαΐα.


Δες μερικές φωτογραφίες από το album του ζευγαριού!

Read More

And More