Σίσσυ Φειδά: Τα τρυφερά λόγια για τη βάφτιση της κόρης της

Η βάφτιση της κόρης της Σίσσυς Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου έγινε το πρωί του Σαββάτου, στην αγαπημένη τους Μύκονο. Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και έλαβε χώρα στο σπίτι ενός οικογενειακού φίλου του ζευγαριού, στον Πάνορμο. Μετά την τελετή ακολούθησε φυσικά το καθιερωμένο πάρτι που συνδυάστηκε με το πάρτι γενεθλίων της μικρής που έκλεισε το πρώτο έτος της ζωής της.

Η νονά της Διώνης, όπως την βάφτισσαν, ήταν μία από τις καλύτερες φίλες της Σίσσυς Φειδά. Η γνωστή interion designer και η νεοφώτιστη έκλεψαν τις εντυπώσεις καθώς ήταν ντυμένες ασορτί με δημιουργίες του σχεδιαστικού διδύμου Mi Ro. Λίγες ώρες αργότερα η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε δυο τρυφερά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Για έναν ολόκληρο χρόνο γέμισες την αγκαλιά μου, την καρδιά μου, την ψυχή μου με τόση πολλή αγάπη. Διώνη μου, ζωή μου, θυσαυρέ μου, σάγαπώ μέχρι το φεγγάρικαι πίσω”, έγραψε η Σίσσυ Φειδά ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τη βάφτιση όπου κρατά στην αγκαλιά της την μικρή.

For a whole year you have filled my arms, my heart, my soul with so much love. My Dione, my life, my treasure , I love you to the moon and back!!! #Dione #christening

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

Read More

And More