Σίσσυ Φειδά: “Τα’ χω ζήσει όλα!”

Εμείς τη γνωρίσαμε πέρσι με την τηλεοπτική εκπομπή “Σπίτι απ’ την αρχή” ενώ κάποτε δούλευε στο Χρηματιστήριο της Αθήνας και οι συνάδελφοί της την χαρακτήριζαν top game της Σοφοκλέους, καθώς έκλεινε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Σήμερα, έχοντας κάνει το χόμπι της, δηλαδή την διακόσμηση, επάγγελμα, μιλά για την χορτάτη της ζωή στο ΟΛΑ People.
Αναφερόμενη στην προηγούμενη καριέρα της στο Χρηματιστήριο η Σίσσυ Φειδά δήλωσε: “Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι το χρήμα και το κυνήγι του δεν είναι το παν στη ζωή. Εξάλλου δεν είμαι killer για αυτό και τα παράτησα”. Όσο για το πως αντιμετώπισαν οι κοσμικοί της φίλοι την είσοδο της στην τηλεόραση λέει: “Στους πιο δικούς μου έδωσα τροφή για πολύ καιρό του τύπου “να κλάψουμε λίγο να μας φτιάξεις το σπίτι;”

Στην προσωπική της ζωή όπως λέει η ίδια ντύνεται απλά, αφού η μανία με τις φίρμες της έχει περάσει. “Κάποτε για να βγω από το σπίτι έπρεπε ό,τι φορώ να έχει πάνω του υπογραφή. Ήταν μια περίοδος ανασφάλειας που ανήκει πια στο παρελθόν.” Τώρα αν την δεις στο σπίτι της μπορεί να φορά σαγιονάρες, ενώ το μπλουζάκι της μπορεί να έχει και μία τρύπα, αλλά όπως λέει “Δεν ξεχνώ όμως ποτέ να είμαι σέξι”.
Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η ευτυχία είναι συνυφασμένη με την οικονομική άνεση απαντά: “Δεν θα το έλεγα. Μου έχει τύχει να είμαι Πρωτοχρονιά στο “Gstaad Palace” ή σε τοπ εστιατόριο της Νέας Υόρκης και ενώ όλη η παρέα διασκέδαζε, εγώ ήμουν σε κάποια γωνιά κατηφής γιατί δεν ένιωθα την πραγματική ευτυχία. Από την άλλη, έχει τύχει να ξυπνήσω κάποια μέρα στεναχωρημένη και επειδή δεν ήμουνα καθόλου στα κέφια μου πήρα το αεροπλάνο και πέταξα για Μαϊάμι προκειμένου να βρω τους φίλους μου.”
Όσο για το αν θα έκανε θυσίες για έναν σημαντικό έρωτα λέει: Σαφώς, και το έχω αποδείξει! Κάποτε έλεγα ότι θεωρώ προϋπόθεση τη μονοκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και τα σχετικά. Όμως έχω φτάσει να πω σε άνθρωπο μου: “Θα ζήσω μαζί σου όπου θες. Ακόμη και έξω από την Αθήνα, στη Μάνη”.
Τέλος η Σίσσυ Φειδά λέει “Τα έχω ζήσει όλα και είμαι χορτάτη. Τι να σου πω, μου έχει τύχει σε κοσμικό μπαρ του Παρισιού να με φλερτάρει έντονα όλο το βράδυ ο Ρομάν Πολάνσκι.”

Read More

And More