Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της για τη σχέση τους!

Το πρωί της Κυριακής, στον αέρα του “Έλα, Χαμογέλα” στο Open, προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου, Γιάννης.

Στο τέλος του βίντεο, η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσει που έκανε ο αδερφός της για σχέση που είχαν ως παιδιά, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πώς ο Γιάννης Χρηστίδης είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από όλους και ξέρει τα πάντα για εκείνη.

«Είναι αλήθεια. Ήταν ο μικρός ενοχλητικός αδερφός. Με ενοχλούσε πάρα πολύ. Ήταν τόσο καλό παιδάκι, εγώ τόσο νευρική… Γιατί ήμουν τόσο κακιά; Πολύ κακιά. Καθόλου δεν τον ήθελα στην παρέα μου. Μου λέει η μαμά μου ότι μέχρι να γεννηθεί ήμουν πολύ καλό παιδάκι. Στο μαιευτήριο πήγα τον είδα – φαίνεται στις φωτογραφίες ότι ενοχλήθηκα – και φεύγοντας για το σπίτι είπα: «Τι, θα το πάρουμε μαζί μας;». Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου και αισθάνομαι τη μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να αισθανθεί άνθρωπος… Είναι η ψυχή της παρέας, έχει πάρα πολύ χιούμορ, αν όμως γυρίσει το μάτι του…» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More