Σίσσυ Χρηστίδου: Απόδραση με τους φίλους της στη Μύκονο! [pics,vids]

Μετά τις διακοπές σε Πάρο και Νάξο με τους γιους της Φίλιππο και Mike και φυσικά τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου ετοίμασε βαλίτσες και συνέχισε το tour στις αγαπημένες της Κυκλάδες. Αυτήν  τη φορά βρέθηκε, λοιπόν, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο όπου συνάντησε και τους φίλους της.

Στην παρέα της βρέθηκε το αγαπημένο ζευγάρι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η καλή της φίλη και make up artist Ρούλα Σταματοπούλου και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, στο νησί είναι και ο Νίκος Κοκλώνης που γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του με σύσσωμο το Open στο πλευρό του!

Το βράδυ της Δευτέρας η Σίσσυ μαζί με τους φίλους της έκαναν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια, απόλαυσαν την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και φυσικά κάθισαν για φαγητό σε αγαπημένο στέκι του νησιού. Εκεί, έγιναν και τα απαραίτητα Stories από τη βραδιά.

Ενώ, την επόμενη μέρα χαλάρωσε με τα αγόρια της πλάι στην πισίνα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE πάντως, απαθανάτισε την Σίσσυ με τους φίλους της στα γραφικά σοκάκια της χώρας στη Μύκονο και η παρουσιάστρια έδειχνε να είναι full ανανεωμένη και χαρούμενη!

Παύλος Σταματόπουλος, Σίσσυ Χρηστίδου

Ρούλα Σταματοπούλου

Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Και οι διακοπές συνερχίζονται!

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More