Σίσσυ Χρηστίδου: Απογοητευμένη με την κατάσταση στη χώρα μας – “Πόσο ανήμποροι και μικροί είμαστε, συγγνώμη”

Σε πύρινη κόλαση έχουν μετατραπεί οι φωτιές που πλήττουν δασικές εκτάσεις και κατοικημένες περιοχές τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα μας. Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις δραματικές εικόνες που δυστυχώς πρωταγωνιστούν στα Μ.Μ.Ε και τα social media. Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και θλίβεται – όπως κι όλοι – με την τραγωδία που δεν έχει τέλος. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, διαθέτοντας έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της χρήσιμες πληροφορίες για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν και να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται από τους εθελοντές. Η κατάσταση που επικρατεί σε πολλούς οικισμούς της Ελλάδας χρήζει άμεσης βοήθειας. 

Βλέποντας τις πελώριες φλόγες της φωτιάς και τα καμένα σπίτια και αυτοκίνητα, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια λιτή αλλά όλο νόημα ανάρτηση στο προφίλ της, ζητώντας συγγνώμη για το κακό που έχουμε κάνει οι άνθρωποι στον πλανήτη. 

“Πόσο λαίμαργοι και σπάταλοι υπήρξαμε… Ποσό ανήμποροι και μικροί είμαστε.. Συγγνώμη… #prayforearth”, σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More