Σίσσυ Χρηστίδου: Διακοπές με την κολλητή της στην Κρήτη! [video]

Τις βουτιές της στα γαλανά νερά  -της Κρήτης αυτήν τη φορά- συνεχίζει η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπορεί να μείνει λεπτό στην Αθήνα (τώρα μάλιστα που δεν έχει εκπομπή λόγω καλοκαιριού) και κάνει την μια καλοκαιρινή απόδραση μετά την άλλη. Έτσι, μετά τις διακοπές σε Πάρο και Νάξο με τους γιους της, η όμορφη Σίσσυ βρέθηκε με την κολλητή της στην Κρήτη.

Χαλαρή και χαμογελαστή, η Σίσσυ βρίσκεται αυτές τις μέρες μαζί με την καλή της φίλη Ρούλα Σταματοπούλου σε πολυτελές ξενοδοχείο και Spa στη Χερσόνησο της Κρήτης και δεν σταματά να μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια, μάλιστα, μετά το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, δείχνει να μην έχει εγκαταλείψει την αγαπημένη της συνήθεια… τα ταξίδια.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αυτό το καλοκαίρι έβαλε στόχο να περάσει όμορφο και δημιουργικό χρόνο με τους γιους της Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο, αλλά και να αφιερώσει και λίγο χρόνο στον εαυτό της για να ξεκουραστεί και να «γεμίσει» μπαταρίες για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Το πολυτελές ξενοδοχείο που μένουν τα κορίτσια στην Κρήτη!

Read More

And More