Σίσσυ Χρηστίδου: Δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι, μετά την απώλεια των κιλών!

Ακολουθώντας σωστή διατροφή και εντατική γυμναστική εδώ και καιρό, η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια, μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Και κατόπιν πρόσθεσε για τη δίαιτά της: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα… ».

Ως λάτρης των social media, το απόγευμα του Σαββάτου, η παρουσιάστρια του Open δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό που έβγαλε στην παραλία όπου έκανε τις βουτιές της.

Χωρίς ρετούς και φίλτρα, η Σίσσυ έδειξε στους followers της το κορμί της μετά την απώλεια 20 ολόκληρων κιλών και τους άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, με τα κολακευτικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More