Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη [vid]

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη [vid] | tlife.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης απολαμβάνουν όσο τίποτα τα ταξίδια. Κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν φροντίζουν να κάνουν ξεχωριστές αποδράσεις είτε οι δυο τους είτε μαζί με τα παιδιά. Ακόμα και όταν ταξιδεύουν για δουλειές ξέρουν να κάνουν μοναδικές τις στιγμές τους. Αυτή τη φορά το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε στο Νεπάλ για τις ανάγκες γνωστής τηλεοπτικές εκπομπής.

Ένα ταξίδι που πάντα ήθελα να κάνω… Νεπάλ. Ένας προορισμός, ένα όνειρο ζωής…”, τονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο μετά από την επιστροφή τους. Και συνεχίζει: “Ερωτεύτηκα. Τον τόπο, τις μυρωδιές, την παράδοση, τους ανθρώπους… Νεπάλ μου… Σ’ ευχαριστώ και θα ξαναγυρίσω… και πάντα θα έχεις ένα κομμάτι μου.. κρυμμένο εκεί… Καλώς ήρθατε και σεις σε αυτό το ταξίδι. Εύχομαι να νιώσετε έστω και λίγη από τη μαγεία του…”

Δεν θα μπορούσαν να μην απαθανατίσουν στιγμές του ταξιδιού τους. Κάποιες από αυτές τις μοιράστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα social media ενώ κάποιες άλλες τις συγκέντρωσε η Σίσσυ στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube.

READ more