Σίσσυ Χρηστίδου: Εξόρμηση στην Αράχωβα μαζί με καλή παρέα (pics)

Ένα φθινοπωρινό ταξίδι εντός συνόρων έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους δύο γιους της, Φίλιππο και Mike, αλλά και τους φίλους της.

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή την αργία της 28ης Οκτωβρίου, έφτιαξε τις αποσκευές της και επισκέφτηκε την Αράχωβα έχοντας στο πλευρό της μερικούς από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους.

Η αλήθεια είναι ότι η οικοδέσποινα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” λατρεύει τις εκδρομές, συνεπώς, όταν οι υποχρεώσεις της της το επιτρέπουν, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και επισκέπτεται ξεχωριστά μέρη. 

Με αφορμή την επίσημη έλευση του φθινοπώρου, μιας και ο καιρός μέχρι πρότινος θύμιζε καλοκαίρι, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε σε έναν άκρως χειμερινό προορισμό, προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαρεί τις ομορφιές της φύσης.

Σύσσωμη η παρέα απόλαυσε την εξόρμηση, παρά τη βροχή, και δεν σταμάτησε να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, είτε κάνοντας βόλτες, είτε παίζοντας διάφορα παιχνίδια. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ως λάτρης του Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές στιγμές από το ταξίδι τους. Σήμερα, όλοι μαζί επισκέφτηκαν το Γαλαξίδι.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More