Σίσσυ Χρηστίδου: Επιστροφή στην αγκαλιά της Layla! [pics]

Toν τελευταίο καιρό η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης λείπουν σε πολλά ταξίδια τόσο για διακοπές, όσο και για το νέο τους κανάλι στο youtube visitmygreece. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, ενώ οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Η όμορφη Σίσσυ έχει αφιερωθεί στα δύο παιδιά της – τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο – και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η πρώην παρουσιάστρια, παρά τις καθημερινές της υποχρεώσεις για την επιτυχημένη εταιρεία ρούχων που διαθέτει, είναι μία πολύ αφοσιωμένη μητέρα και αφιερώνει σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της στα δύο υπέροχα αγόρια της! Η Σίσσυ είναι υπεύθυνη για την ανατροφή των γιων της και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερη ώρα μπορεί μαζί τους. Σε πολλά από τα ταξίδια τους, παίρνουν μαζί τους γιους τους αλλά αυτή που δεν μπορεί να είναι μαζί τους συνέχεια είναι το λαμπραντόρ τους, η Layla.

Tώρα που βρίσκονται στην Αθήνα όμως, δεν χορταίνουν τις αγκαλιές μεταξύ τους. Η Layla μεγάλωσε πολύ και η Σίσσυ λάμπει από ευτυχία μετά από τόσα παιχνίδια μαζί της. Δες τις τελευταίες φωτογραφίες τους

Read More

And More