Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι πέρασε στο ταξίδι της στο Παρίσι! Όλα όσα έκανε [pics,vids]

Μπορεί σήμερα να επέστρεψε στην Ελλάδα και στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα υπέροχο ταξίδι στο… Παρίσι! Η παρουσιάστρια του “Έλα Χαμογέλα” μάζεψε βαλίτσες, πήρε τα αγόρια της και την Δευτέρα ταξίδεψαν για την μαγευτική Πόλη του Φωτός. Μάλιστα, μαζί τους βρισκόταν και ακόμη ένα ζευγάρι με τα παιδιά τους. Ο Φίλιππος και ο Mike, αποτελούν τους συνοδοιπόρους της, καθώς η ίδια προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Οι χαλαρές βόλτες στα κοσμοπολίτικα σημεία του Παρισιού και οι επισκέψεις στα γνωστότερα αξιοθέατα αποτέλεσαν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματός τους. Φυσικά από τα πρώτα πράγματα που έκανε η Σίσσυ μαζί με την παρέα της ήταν να πάνε στον Πύργο του Άιφελ αλλά και στην Παναγιά των Παρισίων (η οποία είναι ακόμη υπό κατασκευή μετά την φωτιά που ξέσπασε πέρσι), όπου έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μάλιστα… φωτογραφία από το Παρίσι δημοσίευσε πριν λίγες ώρες και ο Θοδωρής Μαραντίνης! Μπορεί το ζευγάρι να έχει πάρει διαζύγιο αλλά ακόμη ταξιδεύει μαζί, για χάρη των αγοριών του. Πριν λίγες εβδομάδες είχαν πάει μαζί στο Λονδίνο.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, διοργάνωσαν εκδρομή στην Disneyland για να διασκεδάσουν και να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney! Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε ξανά για λίγο παιδί και πέρασε μια μαγική ημέρα!

Τελευταία ημέρα του ταξιδιού και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην επισκεφτούν και το Μουσείο του Λούβρου. Η Σίσσυ Χρηστίδου μαγεύτηκε από τα εκθέματα του διάσημου μουσείου, ενώ μεταξύ άλλων αντίκρισε από κοντά την Μόνα Λίζα αλλά και την Αφροδίτη της Μήλου.

Read More

And More