Σίσσυ Χρηστίδου: Φωτογραφίζει τον Θοδωρή Μαραντίνη με την τούρτα-υπερπαραγωγή των γενεθλίων του!

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1978, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε χθες τα γενέθλιά του. Ο frontman των Onirama “έκλεισε” τα 41 του χρόνια και το γιόρτασε μαζί με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χριστίδου και τα παιδιά τους.

Μπορεί ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια να χώρισαν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Έτσι, με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα για τον Θοδωρή, η Σίσσυ του ετοίμασε ένα πάρτι στο σπίτι της και πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί με τα δύο αγγελούδια τους. Μάλιστα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή γλυκιά δημιουργία σε σχήμα roller coaster, που έγραφε πάνω “Ομάδα αγοριών”, ενώ τα κεράκια τοποθετημένα ανάποδα -αντί για “41” ήταν “14”. Η Σίσσυ Χρηστίου φωτογράφησε τον πρώην σύζυγό της με την τούρτα του και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στα InstaStories της, θέλοντας να του ευχηθεί “χρόνια πολλά”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να χώρισαν, αλλά παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Read More

And More