Σίσσυ Χρηστίδου: Φθινοπωρινή εκδρομή στην Αράχοβα μετά την έξοδό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη! [pics,vid]

Αφού πέρασε ένα όμορφο απόγευμα Κυριακής μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τα δυο τους αγόρια, τον Φίλιππο και τον Mike, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε το αμάξι της και πήγε εκδρομή! Με αφορμή την 28η Οκτωβρίου, η παρουσιάστρια του “Έλα Χαμογέλα” ταξίδεψε για την Αράχοβα, με σκοπό να ζήσει χαλαρές στιγμές μετά από ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο. Φυσικά δεν πήγε μόνη της αλλά μαζί της ταξίδεψαν και ο συνεργάτης και κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος και το ζευγάρι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το πρωί της εθνικής εορτής, η Σίσσυ ξύπνησε στο υπέροχο σαλέ της και μαζί με την παρέα της απόλαυσαν ένα όμορφο φθινοπωρινό πρωινό μέσα στη φύση! Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, δημοσίευσε φωτογραφία από το σπιτάκι που μένει, την οποία συνόδευσε με έναν στίχο… από τραγούδι των Onirama! Μπορεί με τον Θοδωρή να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα υπάρχει για πάντα στην καρδιά της.

Αφού ήπιαν τον καφέ τους, η Σίσσυ, ο Παύλος, ο Κωνσταντίνος και η Ευρυδίκη ξεκίνησαν τις εκδρομές! Για αρχή βρέθηκαν στην περιοχή Αγοριανή, όπου περπάτησαν μέσα στο δάσος και αντίκρισαν έναν πανέμορφο καταρράκτη! Η παρουσιάστρια είχε ανάγκη να ξεφύγει από την πρωτεύουσα και να χαλαρώσει, παίρνοντας καθαρό αέρα στον Παρνασσό.

Read More

And More