Σίσσυ Χρηστίδου: Γιόρτασε τα 40 σβήνοντας όχι μία, όχι δύο, αλλά… πέντε εντυπωσιακές τούρτες!

Μία νέα δεκαετία ξεκίνησε από χθες για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς είχε τα γενέθλιά της! Η γνωστή παρουσιάστρια, που έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και γενέθλια μαζί, συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής και φυσικά το γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μπορεί η πρώτη έκπληξη να έγινε στον αέρα της εκπομπή της, με μια τούρτα δια χειρός του αδερφού της, Γιάννη Χρηστίδη, ωστόσο η συνέχεια ήταν μεγάλη… Η Σίσσυ Χρηστίδου έσβησε για τα 40α γενέθλιά της όχι μία, όχι δύο, αλλά… πέντε τούρτες, που η μία ήταν πιο εντυπωσιακή από την άλλη.

Η ημέρα των γενέθλιων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη κοκκινομάλλα παρουσιάστρια και απ’ ότι φάνηκε οι άνθρωποι που την αγαπούν το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Η ίδια, μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της τις υπέροχες τούρτες της ενώ τους ευχαρίστησε για τις ευχές τους.

“Ευχαριστώ πολύ πολύ για όλες τις ευχές, για όλα τα λογάκια και όλα τα αστέρια που σήμερα στείλατε! Σας αγαπώ μωρέ… τι είστε εσείς!;!?;?!”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τις φωτογραφίες:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More