Σίσσυ Χρηστίδου: Η διαφωνία των παιδιών της στη μαγειρική και η λύση που τους έδωσε [pics]

Η καραντίνα καλά κρατεί για την Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά της! Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε όλη την εβδομάδα μέσα στο σπίτι μαζί με τα δύο αγόρια της, Φίλιππο και Mike, όμως βγήκε το πρωί του Σαββάτου με σκοπό να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της «Έλα Χαμόγελα». Η ίδια είναι ψύχραιμη με όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και προσπαθεί να βλέπει την εν λόγω κατάσταση θετικά.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου άδραξε την ευκαιρία του εγκλεισμού και έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι, τις οποίες γενικότερα απέφευγε. Έκανε γυμναστική, ταξινόμησε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή της, έκανε μάσκες ομορφιάς και παράλληλα πέρασε πολλές ώρες στην κουζίνα μαζί με τα παιδάκια της δείχνοντάς μας τις εκάστοτε δημιουργίες τους.

Σε μία από τις αναρτήσεις της η περήφανη μαμά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της τη διαφωνία που είχαν τα παιδιά της και τη λύση που τους έδωσε. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο ένας γιος της Σίσσυς Χρηστίδου ήθελε να φτιάξουν ανάμικτο κέικ ενώ ο άλλος κέικ σοκολάτας. Η παρουσιάστρια έδωσε τη λύση στο δίλημμα και έτσι οι τρεις τους έφτιαξαν και τα δύο κέικ.

Δες φωτογραφίες:

Οι τρεις τους καλά τα κατάφεραν!

Read More

And More