Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με τον αδερφό της και το μήνυμά του από το νοσοκομείο που είναι η μητέρα τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφερθεί κατά περιόδους μέσα από την εκπομπή της για μια δύσκολη περίοδο που βιώνει στην προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες η μητέρα της, η οποία διαγνώστηκε με λευχαιμία. Φυσικά από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκεται και ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης με τα δυο αδέρφια να περνούν αυτή την κρίσιμη περίοδο μαζί και πιο ενωμένοι από ποτέ.

«Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο κανάλι της στο Youtube…

Πριν λίγη ώρα, ο Γιάννης Χρηστίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αδερφή του στα social media από το νοσοκομείο που βρίσκεται η μητέρα τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Το ‘χουμε αδερφάκι μου…»

Τα δυο αδέρφια δεν το βάζουν κάτω και θα κάνουν ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι τους για την μητέρα τους!

Read More

And More