Σίσσυ Χρηστίδου: Η μεγάλη αλλαγή που εντυπωσίασε την παρουσιάστρια! [pics]

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και τίποτα δεν μπορεί να την πτοήσει. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την καινούργια της εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, γεγονός που της προσφέρει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ακούστηκαν διάφορα αρνητικά σχόλια για την όμορφη παρουσιάστρια, όμως η ίδια δεν θέλησε να δώσει περισσότερη αξία στους συγκεκριμένους ανθρώπους και έτσι δεν απάντησε ποτέ. Η οικογένειά της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει και μαζί τους νιώθει απόλυτα δυνατή. Τόσο ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης όσο και οι δύο γιοί τους γεμίζουν τη μέρα της με πολλά χαμόγελα.

Πριν μερικούς μήνες, η γλυκιά μανούλα θέλησε να κάνει ένα δώρο στους πρίγκιπές της και έτσι υιοθέτησαν ένα πανέμορφο σκυλάκι. Όλη η οικογένεια αγάπησε από την πρώτη στιγμή το νέο μέλος, ενώ η Layla έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Ο καιρός πέρασε και η μικρή σκυλίτσα μεγάλωσε αρκετά, εντυπωσιάζοντας την διάσημη “μαμά” του!

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More