Σίσσυ Χρηστίδου: Η νέα διατροφή που ακολουθεί και τα κιλά που έχασε! [video]

Μπορεί οι περισσότεροι να πήραν κιλά στην καραντίνα, η Σίσσυ Χρηστίδου όμως κατάφερε να χάσει. Η παρουσιάστρια του Open και της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» είναι φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη το τελευταίο διάστημα και το μυστικό της είναι η δίαιτα που ακολουθεί.

Η  Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε πρόγραμμα διατροφής. Έχει πάει καλά και έχει χάσει βάρος και συνεχίζει δυναμικά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Open μίλησε πρώτη φορά για την διατροφή που ακολουθεί μέσα από το νέο βίντεο, που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube.

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα.», είπε αρχικά και συνέχισε: « Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα» συμπλήρωσε ακόμα.

Όσο για τα μηνύματα που δέχτηκε; Δεν είχαν φυσικά τέλος!

 

Read More

And More