Σίσσυ Χρηστίδου: Η ρομαντική απόδραση με τον Θοδωρή Μαραντίνη και η μεγάλη επαγγελματική της απόφαση [pics,video]

Σε μια νέα επαγγελματική φάση έχει μπει η Σίσσυ Χρηστίδου τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είναι άκρως ανανεωμένη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε μετά από έξι χρόνια απουσίας στην τηλεόραση και κάθε Σαββατοκύριακο μας λέει “Έλα Χαμογέλα”! Ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης φυσικά τη στηρίζει σε όλα και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, ενώ μετά το τέλος της εκπομπής της Κυριακής, πήρε τη γυναίκα της ζωής του και ταξίδεψαν οι δυο τους μέχρι το Ναύπλιο.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος frontman των Onirama λατρεύουν τα ταξίδια και με αφορμή το κανάλι τους στο Youtube “Visit My Greece” κάθε λίγο και λιγάκι μαζεύουν βαλίτσες και φεύγουν για νέο προορισμό είτε μόνοι τους είτε με τα δύο υπέροχα αγόρια τους. Έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε για δύο μέρες στο Ναύπλιο όπου έζησε ξέγνοιαστες στιγμές, επισκέφθηκε το Παλαμίδι και το Μπούρτζι και γέμισε μπαταρίες για την απαιτητική καθημερινότητα της Αθήνας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, όμως, επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή. Βλέπεις, η Σίσσυ εκτός από μητέρα, σύζυγος και παρουσιάστρια ήταν και μια αρκετά ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, καθώς είχε τη δική της συλλογή ρούχων. Το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση ασχολιόταν επαγγελματικά με την προσωπική της συλλογή αλλά και με το κανάλι της στο Youtube.

Τώρα που επέστρεψε στο τηλεοπτικό γυαλί, η Σίσσυ συνειδητοποίησε ότι δυστυχώς… δεν μπορεί να τα κάνει όλα! Έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να κλείσει το μαγαζί της και να σταματήσει – έστω προσωρινά – την επαγγελματική της δραστηριότητα στην μόδα και να αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της και στην τηλεοπτική της εκπομπή στο Open Tv.

“Πρέπει να μπει μία άνω τελεία στο Sissychristidou.com, γιατί είναι πάρα πολλά τα μέτωπα που έχω ανοίξει… είναι το Youtube, είναι η τηλεόραση, είναι τα παιδιά μου, είναι ο άντρας μου… Οπότε δεν μπορώ να τα κάνω όλα μαζί. Θα χρειαστεί να βάλω μια άνω τελεία σε αυτό. Δεν κλείνει ο κύκλος αυτός. Το λατρεύω αυτό το κεφάλαιο. Απλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά μαζί… Τα έχω παίξει!!” ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα Instagram Stories της.

Read More

And More