Σίσσυ Χρηστίδου: Η στήριξη στον Θοδωρή και η συνάντηση με τη Ναταλία Γερμανού!

Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Θοδωρή Μαραντίνη είναι δίχως άλλο η γυναίκα του. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πάντα στο πλευρό του frontman των Onirama και τον στηρίζει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε ακούσει να εκφράζει δημόσια την αγάπη της και την εκτίμηση της στο πρόσωπό του είτε σε συνεντεύξεις της είτε μέσα από τα social media.

Πρόσφατα, την είδαμε να μιλάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για την απόφασή του να πάρει μέρος στο Χ Factor. Η Σίσσυ υποστήριξε πως ο σύζυγός της θα είναι μία έκπληξη στο μουσικό show του ΣΚΑΙ και πως η τηλεόραση είναι κάτι που θα του ταιριάξει. Ειδικά εφόσον αυτό έχει να κάνει με τη μουσική αφού ο Θοδωρής θα είναι ένας από τους 4 κριτές. Κι ενώ ετοιμάζεται για την τηλεοπτική του πρεμιέρα -στις 4 Απριλίου προβάλλεται το πρώτο επεισόδιο- ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Ο Θοδωρής μαζί με το δυναμικό συγκρότημα και τον κορυφαίο Έλληνα σταρ έκαναν την Παρασκευή και το Σάββατο τα δύο τελευταία live τους που κορύφωσαν τους 4 μήνες επιτυχίας του προγράμματος.

Από το grand finale δεν θα μπορούσε να λείπει η Σίσσυ Χρηστίδου που έχει απολαύσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αρκετές φορές μέσα σε αυτούς τους μήνες. Το ίδιο βράδυ διασκέδασε στο μαγαζί και μία φίλη της από τα παλιά! Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού.

Οι δυο τους είχαν μια πολύ καλή συνεργασία στο παρελθόν και παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς διατηρούν και μια ζεστή φιλία. Οι δυο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό του κοινού τους φίλου, Νίκου Γεωργιάδη.

Read More

And More