Σίσσυ Χρηστίδου: Η τούρτα υπερπαραγωγή και το πάρτυ γενεθλίων του γιου της στην παραλία!

Μπορεί την περίοδο της καραντίνας να μην έκανε γιορτές και πάρτυ στο σπίτι, αλλά τα γενέθλια του Φίλιππου Ραφαήλ γιορτάστηκαν αυτό το καλοκαίρι με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Η Σίσσυ Χρηστίδου που βρίσκεται αυτές τις μέρες για διακοπές με τους γιους της στη Χαλκιδική έστησε ένα μεγάλο πάρτυ για τον μεγάλο της γιο στην παραλία και το χάρηκε με την ψυχή της.

Ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έγινε 12 χρόνων και οι διάσημοι γονείς του δεν σταμάτησαν να του εύχονται για τη χθεσινή όμορφη μέρα. Ο Φίλιππος μάλιστα, που αυτές τις μέρες κάνει τις διακοπές του με τους φίλους του από τη Χαλκιδική δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει τα γενέθλιά του. Στην παραλία (όπου δεν υπήρχε κίνδυνος συνωστισμού μιας και ήταν ανοιχτός χώρος) μαζεύτηκαν λίγοι φίλοι και συγγενείς και τραγούδησαν το «Happy Birthday» στο αγόρι.

Highlight της βραδιάς ήταν η τούρτα υπερπαραγωγή που επιμελήθηκε ο αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο Γιάννης Χρηστίδης που έχει την καντίνα με τους πιο γλυκούς πειρασμούς στη Θεσσαλονίκη ετοίμασε ένα βουνό από ντόνατς στο οποίο τα παιδιά έριξαν τις σοκολάτες της επιλογής τους και διασκέδασαν με τις… γλυκές αλχημείες.

Ακολούθησαν πολλά πυροτεχνήματα στην παραλία, αλλά και βραδινό μπανάκι για όσους ήταν λίγο πιο τολμηροί!

Και φυσικά το πάρτυ κράτησε ως αργά το βράδυ!

Read More

And More