Σίσσυ Χρηστίδου: Στο Λονδίνο μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη! [pics,vid]

Το πρωί της Τετάρτης, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ένα διαφορετικό ξύπνημα από τις άλλες ημέρες! Βλέπεις, η αγαπημένη παρουσιάστρια ήδη από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στο πανέμορφο Λονδίνο και ξυπνώντας απόλαυσε την λονδρέζικη θέα με τα ξεχωριστά σπίτια. Η Σίσσυ, ως γνωστό, λατρεύει τις αποδράσεις και τα ταξίδια και κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνει στο αεροπλάνο και φεύγει για έναν νέο προορισμό. Μετά την εξόρμηση στον Βόλο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τις ανάγκες της εκπομπής της, σειρά είχε η βρετανική πρωτεύουσα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια με επιτυχία την πρωινή εκπομπή του Open “Έλα Χαμογέλα” κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτό της δίνει την ευκαιρία τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας να κάνει ταξίδια ή να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα αγόρια της. Μάλιστα, στο Λονδίνο ταξίδεψε και ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης! Αφορμή για το ταξίδι του δημοφιλή καλλιτέχνη είναι οι δύο συναυλίες που πρόκειται να δώσει με τους Onirama, στις οποίες φαίνεται ότι θα παρευρεθεί και η Σίσσυ με τα δύο τους παιδιά.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής μπορεί να πήραν τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουν, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των δύο αγοριών τους! Απόδειξη το κοινό τους ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα!

Το πρωινό ξύπνημα στο Λονδίνο

Οι βόλτες με τον Mike και τον Φίλιππο στην Oxford Street

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έφτασε με… μάσκα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

Read More

And More