Σίσσυ Χρηστίδου: Μαγεμένη από τις Κυκλάδες – Η εξόρμηση με φουσκωτό στη Δήλο και τη Ρήνεια [pics]

Στη Μύκονο βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζοντας έτσι τις διακοπές της στις Κυκλάδες. Μετά την Πάρο και τη Νάξο η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων μαζί με τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους αγαπημένους φίλους τους.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα”, που θα μας καλημερίζει για τρίτη χρονιά κάθε Σαββατοκύριακο από Σεπτέμβρη, διανύει μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή της και δεν σταματά να καταπιάνεται με πράγματα που τη χαροποιούν. Έχοντας χάσει πολλά κιλά τους τελευταίους μήνες και ούσα πιο ανανεωμένη από ποτέ, η Σίσσυ Χρηστίδου χαίρεται τις διακοπές της και γεμίζει τις μπαταρίες της.

Μία από τις ημέρες τους στη Μύκονο όλοι μαζί αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση στα κοντινά νησάκια και να επισκεφτούν τη Δήλο και τη Ρήνεια. Η γνωστή παρουσιάστρια, μαγεμένη από το μαγευτικό τοπίο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από τη βαρκάδα της, τα κρυστάλλινα νερά, το φαγητό που απόλαυσαν αλλά και το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο που είδαν κατά την επιστροφή τους στα δωμάτια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι στην καλύτερη φάση της και αυτό φαίνεται!

Δες φωτογραφίες:

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί με την παρέα της.

Read More

And More