Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει την εντυπωσιακή και cozy κρεβατοκάμαρά της! [pic]

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει στα προφίλ της διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της. Δεδομένου ότι η γνωστή παρουσιάστρια δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές της κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, διαθέτει αρκετό ελεύθερο χρόνο μέσα στην εβδομάδα για να κάνει πράγματα που τη χαροποιούν είτε μόνη είτε μαζί με τα παιδιά της, τον Φίλιππο και τον Mike.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της, αφού πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Το απόγευμα της Παρασκευής, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά της, στην οποία ποζάρει αρρωστούλα φορώντας τις πιτζάμες της.

Ο ζεστός και άνετος χώρος που έχει δημιουργήσει με πρωταγωνιστή το λευκό χρώμα αλλά και τον τοίχο με τα τούβλα, της επιτρέπει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει πλήρως.

Δες τη φωτογραφία:

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δημιουργήσει ένα cozy χώρο!

Read More

And More