Σίσσυ Χρηστίδου: Με total black look σε βραδινή έξοδο με τις κολλητές της! Φωτογραφίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα ταξίδια και, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, φτιάχνει βαλίτσες και επισκέπτεται μέρη που θέλει να γνωρίσει ανά τον κόσμο, τόσο με φίλους, όσο και μαζί με τα παιδιά της. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια του Open έφυγε για Παρίσι μαζί με τα δύο αγόρια της και ως λάτρης των social media δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την απόδρασή της αυτή.

Ωστόσο, λίγο πριν φύγει για την γαλλική πρωτεύουσα, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Έλα, χαμογέλα” πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο για διασκέδαση. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Box και τα… έσπασε παρέα με τις κολλητές της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενώ δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά τις επιτυχίες του συγκροτήματος Μέλισσες.

Στην έξοδό της αυτή, η κοκκινομάλα παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο pencil φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μπότες στο ίδιο χρώμα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση στα χείλη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου χάρισε στον φωτογραφικό φακό το πιο λαμπερό χαμόγελό της, ενώ πόζαρε και μαζί με τις φίλες της, δείχνοντας πώς είναι στα καλύτερά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Ρούλα Σταματοπούλου-Σίσσυ Χρηστίδου-Ελένη Βουλγαράκη-Μαίρη Αργυριάδου

Ρούλα Σταματοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More