Σίσσυ Χρηστίδου: Με total black look στην παρουσίαση του “Κόκκινου Ποταμιού” [pics]

Οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν 20:00 ακριβώς και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είχε γεμίσει ήδη από κόσμο που βρέθηκαν στο χώρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την avant premiere της νέας σειράς του Open Beyond, “Το Κόκκινο Ποτάμι“. Πρόκειται για ένα σήριαλ που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, ξετυλίγοντας μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Οι συντελεστές της σειράς, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Μεταξύ αυτών και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς μαζί με την ομάδα της, Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Έλενα Βουλγαράκη. Η Σίσσυ Χρηστίδου φορώντας ένα μαύρο μάξι φόρεμα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και κρατώντας μία κόκκινη τσάντα πόζαρε χαμογελαστή στο φακό.

Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00. Η Γενοκτονία των Ποντίων με τη ματιά του Μανούσου Μανουσάκη.

Η υπόθεση

Η ιστορία ξεκινά στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Αγκύρας το Μάιο του 1895 όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 12χρονο γιο της, Μίλτο, µε την μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη και της Σοφίας Νικολαΐδη. Είναι ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή ανάμεσα σε παιδιά οικογενειών Ελλήνων, καθώς σύμφωνα µε τα μουσουλμανικά ήθη αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα µουσουλµάνου.

Οι ραγδαίες πολιτικο-κοινωνικές εξελίξεις κλυδωνίζουν τον ελληνισμό του Πόντου και επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή των ηρώων. Οι επιθέσεις φανατικών Τούρκων θα αναγκάσουν τις οικογένειες Παυλίδη και Νικολαϊδη, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια, θα ξανασυναντηθούν τυχαία στην Κωνσταντινούπολη 11 χρόνια μετά. Χωρίς να γνωρίζουν την οικογενειακή σχέση που τους δένει, ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Ένας έρωτας που δοκιμάζεται σε μια δύσκολη ιστορικά συγκυρία που ανατρέπει κάθε δεδομένο. Ένα όνειρο ζωής που θα αντισταθεί στα δεινά με μόνο όπλο την αγάπη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More