Σίσσυ Χρηστίδου: Ο απολογισμός της για το 2021 μέσα από φωτογραφίες – «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου βίωσε το 2021 μεγάλες αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και πολλές δυσκολίες, από τις οποίες βγαίνει δυνατότερη. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετακόμισε σε νέο σπίτι, άλλαξε τηλεοπτική στέγη ενώ παράλληλα ζει μια δύσκολη καθημερινότητα με τη μητέρα της να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τον δικό της απολογισμό για το 2021 μέσα από φωτογραφίες.

Φωτογραφίες από το νοσοκομείο, το νέο της σπίτι, τις συσκέψεις της στο Mega αλλά και με τη γνωριμία της με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, την μικρή Ada.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

«2021. Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω… Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική… Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω… Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα… Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει..

Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ. Ενότητα και αγάπη που όλα τα νικά. Και αυτά που δεν νικά, τα αντέχει… 2022» έγραψε στη λεζάντα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More