Σίσσυ Χρηστίδου: Ο κούκλος αδερφός της μιλάει για τη σχέση τους και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει!

Ο Γιάννης Χρηστίδης, εκτός από αδερφός της παρουσιάστριας του Open, Σίσσυς Χρηστίδου, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στην Θεσσαλονίκη και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία.

Μαζί με τον συνέταιρό του, Tάσο Γκουζγκούνη, διατηρούν την πιο διάσημη καντίνα της συμπρωτεύουσας με το όνομα Jerry’s Foοdtruck και οι λάτρεις του street food τη γνωρίζουν καλά. Είναι ένα στέκι για αλμυρές και γλυκές αμαρτίες στο κέντρο της πόλης, το οποίο έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τις αφράτες και πάντα φρέσκες λιχουδιές του.

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» συνάντησε τον Γιάννη Χρηστίδη στη μία από τις δύο καντίνες που διατηρεί πια στη Θεσσαλονίκη και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μίλησε του για…

… τη σχέση που έχει με την αδερφή του: «Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία… Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω την αδερφή μου. Αλλά η Σίσσυ τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα. Δεν είχαμε καμία ομοιότητα στα παιδικά μας χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας όταν έφυγε από το σπίτι και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία κόντρα. Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια…».

…την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει: «Εγώ με τη γυναίκα μου έχουμε δυο παιδιά, τη Ραφαέλα, 7 χρονών, και τον Θοδωρή, 5 χρονών. Μένουμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μας αρέσει να ταξιδεύουμε. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να δούμε τα ξαδέρφια και τη Σίσσυ και μένουμε όλοι μαζί, αλλά δεν βλέπω να το κουνάμε από εδώ. Είμαι η κλασική παιχνιδομηχανή για τα παιδιά μου. Έχω δει στον εαυτό μου χαρακτηριστικά του πατέρα μου, που δεν τα είχα μέχρι να γεννηθούν τα παιδιά μου. Κάποια τα έχω κρατήσει, κάποια άλλα προσπαθώ να μην τα επαναλάβω…».

Ακόμα, έφτιαξε μπροστά στην κάμερα ένα λαχταριστό… sweet box, αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά των συνταγών του.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More