Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που επέστρεψε στην τηλεόραση και ο μοναδικός άνθρωπος που ζήτησε να έχει μαζί της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα για την τηλεοπτική της επιστροφή, αποκαλύπτοντας ποιος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που του ζήτησε να έρθει μαζί της στο Open TV.

«Το Open είναι ένα καινούριο κανάλι και νομίζω πως αυτή ακριβώς η φρεσκάδα του νέου ήταν αυτό που με ιντρίγκαρε περισσότερο για να επιστρέψω. Στα είκοσι χρόνια που εργάζομαι ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ένας άνθρωπος -η Άλκιστης Μαραγκουδάκη– να μου πει “Έλα και κάν’ το όπως εσύ νομίζεις”. Επιπλέον το κανάλι στελεχώνεται από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά και έχουν πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Οπότε, όλο αυτό μου δημιούργησε μεγάλη ανυπομονησία και χαρά για την επιστροφή μου. Το πρωινό είναι κάτι που ξέρω καλά, το αγαπάω και το έχω υπηρετήσει επί σειρά ετών σε πολλά κανάλια. Συν τοις άλλοις λατρεύω το ζωντανό πρόγραμμα. Η μοναδική μαγνητοσκοπημένη δουλειά που έκανα ήταν η εκπομπή Αγρότης Mόνος Ψάχνει, στην οποία πέρασα αρκετά δύσκολα. Κι αυτό γιατί είχα κείμενα και έπρεπε να πω συγκεκριμένα πράγματα», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Σε αυτό το νέο τηλεοπτικό της βήμα έχει στο πλευρό της τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος εκτός από κουμπάρος είναι και το τηλεοπτικό της alter ego. «Ο Παύλος είναι ο άνθρωπός μου και τον εμπιστεύομαι απεριόριστα. Μόλις με φώναξε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη την άνοιξη του 2018 να μου προτείνει την εκπομπή, ο μόνος που της ζήτησα να έρθει μαζί μου είναι ο Παύλος Σταματόπουλος. Έχω εμπιστοσύνη στο τηλεοπτικό του ένστικτο. Μάλιστα, της τόνισα πως έχω όλη τη καλή διάθεση να συνεργαστώ με τους δημοσιογράφους και τους αρχισυντάκτες που υπήρχαν στο κανάλι. Έτσι κι έγινε. Τον αρχισυντάκτη μας, τον Βασίλη Δρυμούση, τον γνώριζα προσωπικά και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Αυτό που πρωτίστως καταφέραμε είναι να έχουμε μια ομάδα που να αποτελείται από καλά παιδιά. Κάπως έτσι έγινε και η επιλογή για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ελένη Βουλγαράκη και τη Μαίρη Αργυριάδου. Μια παρέα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου να έχω “ρολάκια” στην εκπομπή. Το κακό ή καυστικό σχόλιο. Όλοι μας είμαστε δημοσιογράφοι και σαφώς θα κυνηγήσουμε το αποκλειστικό θέμα. Φυσικά ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να τοποθετηθεί με τρόπο, σε καμία, όμως, περίπτωση δεν ήθελα να ακούγονται στον αέρα κακίες και ειρωνείες», επεσήμανε.

Read More