Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές και τα λουλούδια από τον Θοδωρή Μαραντίνη, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας! [pics]

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν ένα βελούδινο διαζύγιο. Ωστόσο παραμένουν δύο δεμένοι γονείς για τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο και τα δύο τους παιδιά θα τους ενώνουν για πάντα. Μπορεί πλέον να μην είναι η σύντροφός του αλλά η Σίσσυ θα παραμένει για πάντα η γυναίκα που του χάρισε τα δύο αγγελούδια του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο frontman των Onirama ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην πρώην σύζυγό του.

Ο Θοδωρής δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Σίσσυ και τα δύο τους παιδιά αλλά και μια φωτογραφία της πολυαγαπημένης του μητέρας, τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: “Έχουμε γεννηθεί από αγάπη! Η αγάπη είναι… οι μητέρες μας! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου…”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τα Instagram Stories της μας έδειξε τα υπέροχα λουλούδια που της χάρισαν οι γιοι της και ο πρώην σύζυγός της, δείχνοντάς της την αγάπη τους.

© 2024 tlife.gr