Σίσσυ Χρηστίδου: Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με τα παιδιά της μόλις ξεκίνησαν! [pics,video]

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται ευδιάθετη και έτοιμη να χαλαρώσει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, ενώ σκοπεύει να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Για αρχή, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο, όπου απόλαυσε χαλαρωτικές στιγμές στο σπα, βουτιές στις εντυπωσιακές πισίνες του, μπάνιο στα καταγάλανα νερά τη θάλασσας και βόλτες με τα παιδιά της. Στη συνέχεια, βρέθηκε στην Χαλκιδική, ενώ, το πρωί της Τρίτης, έφυγε μαζί με τον Φίλιππο, τον Μιχαήλ και την αγαπημένη τους σκυλίτσα, Ginger, για Πάρο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται ξέγνοιαστη, χαρούμενη και ανανεωμένη, ενώ ανυπομονεί να γευτεί τις καλοκαιρινές χαρές, μαζί με τα παιδιά της και καλούς της φίλους. Ως λάτρης των social media, μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram βιντεάκια που έβγαλε στο λιμάνι πριν επιβιβαστεί, αλλά και στιγμές από την διάρκεια του ταξιδιού της.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Ωστόσο, όταν έφτασε στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, η παρουσιάστρια του Open έσπευσε να βάλει το μαγιό της και να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου θα διαμείνει τις επόμενες μέρες. Χαλαρή και απαλλαγμένη από το άγχος της καθημερινότητάς της στην Αθήνα, απόλαυσε το μπάνιο της και τον καυτό ήλιο του Αιγαίου.

Αναμένουμε, λοιπόν, τα επόμενα στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Read More

And More