Σίσσυ Χρηστίδου: Οι πρώτες διακοπές ως single μαμά!

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται ευδιάθετη και έτοιμη να χαλαρώσει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, ενώ σκοπεύει να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Για αρχή, σύμφωνα με την Real Life, αποφάσισε να επισκεφθεί πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο, όπου απόλαυσε χαλαρωτικές στιγμές στο σπά, βουτιές στις εντυπωσιακές πισίνες του, μπάνιο στα καταγάλανα νερά τη θάλασσας και βόλτες με τα παιδιά της. Αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι, θα βρεθεί στην Χαλκιδική και θα ταξιδέψει σε διάφορα νησιά, μαζί με καλούς φίλους. Η ίδια φαίνεται ξέγνοιαστη, χαρούμενη και ανανεωμένη, ενώ ανυπομονεί να γευτεί τις καλοκαιρινές χαρές, ταξιδεύοντας στους προορισμούς που έχει επιλέξει.

Μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου θα περάσει μερικές μέρες μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, και τα παιδιά τους, Φίλιππο και Μιχαήλ. Όπως είχε δηλώσει άλλωστε τον Απρίλιο, μόλις είχε σκάσει σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού της, η οικογένειά τους θα παραμείνει ενωμένη. “Θα είμαστε οικογένεια, οικογένεια αγαπημένη ό,τι και να γίνει, για τα δύο παιδιά μας, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ. Πάντα θα μας κρατούν μαζί και πάντα θα μας κρατούν στον ίδιο δρόμο”.

Αναμένουμε, λοιπόν, τις καλοκαιρινές αναρτήσεις της στα social media.

Read More

And More