Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τελευταίες βόλτες στη μαγευτική Ρώμη παρέα με τα παιδιά της! (pics,video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως είναι γνωστό, αγαπούν τα ταξίδια. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, φτιάχνουν τις βαλίτσες τους, παίρνουν το αεροπλάνο και επισκέπτονται χώρες που επιθυμούν διακαώς να εξερευνήσουν. Κάποιες αποδράσεις τις κάνουν παρέα με τα παιδιά τους και κάποιες άλλες οι δυο τους, θέλοντας να αφιερώσουν λίγο παραπάνω χρόνο στη σχέση τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά, προς έκπληξη πολλών, το ζευγάρι… χωρίστηκε και βρέθηκε σε διαφορετικούς προορισμούς.

Από πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην μαγευτική Ρώμη μαζί με τα δύο παιδιά της, Φίλιππο και Mιχαήλ, ενώ ο frontman των Onirama απολαμβάνει τις ομορφιές του Λονδίνου. Η Σίσσυ φαίνεται πως ταξίδεψε στην ιταλική πόλη για λόγους αναψυχής, κάνοντας κάθε είδους διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα αγόρια της, ενώ η αφορμή για το ταξίδι του Θοδωρή στη Μεγάλη Βρετανία δεν ήταν άλλη από τα Brit Awards.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και έχει εκπομπή μόνο το Σαββατοκύριακο, μέσα στην εβδομάδα έχει περισσότερο χρόνο για να αφιερώσει οικογένειά της. Έτσι, αποφάσισε όσο ο σύζυγός της θα λείπει στο Λονδίνο να διοργανώσει μια μικρή απόδραση για τους τρεις τους στην Ιταλία. Μαμά και γιοι απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό της Ρώμης, ενώ η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτονται και τους εντυπωσιάζουν.

Οι βόλτες τους, λοιπόν, συνεχίζονται, με τον Φίλιππο και τον Mιχαήλ να φαίνονται ξετρελαμένοι στα stories της Σίσσυς, η οποία απολαμβάνει στο έπακρο το ξεχωριστό αυτό ταξίδι με τους γιους της. Ωστόσο, σήμερα το βράδυ, αναμένεται όλοι μαζί να επιστρέψουν στην Ελλάδα, έχοντας πολύ ωραίες αναμνήσεις από την ιταλική πρωτεύουσα.

Δες τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Read More

And More