Σίσσυ Χρηστίδου: Οι χριστουγεννιάτικες βόλτες με την οικογένεια και όσα μας υπόσχεται αν την ψηφίσουμε για… Δήμαρχο!

Πριν από λίγες μέρες είδαμε την οικγένεια Μαραντίνη να επισκέπτονται τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, μαζί τους πήραν και τους δύο γιους τους για να ζήσουν μία χριστουγεννιάτικη μαγική στιγμή! Το ζευγάρι στηρίζει έμπρακτα τον συγκεκριμένο οργανισμό και φροντίζουν να επισκέπτονται τα παιδιά σε κάθε ευκαιρία.

Λίγο μετά οι χριστουγεννιάτικες βόλτες συνεχίστηκαν στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο και πέρασαν φανταστικά! Τι δεν άρεσε όμως στη Σίσσυ στο κέντρο της Αθήνας και τι υπόσχεται αν την… ψηφίσουμε για Δήμαρχο, κάνοντας χιούμορ φυσικά. Δες τα βίντεο από τις τελευταίες οικογενειακές της χριστουγεννιάτικες βόλτες και θα καταλάβεις!

Στα χωριά SOS, οικογενειακώς!link in bio Μια όμορφη Κυριακή και μια επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης οικογενειακώς! Μια ευκαιρία για μας να πάρουμε και να δώσουμε μπόλικη αγάπη. Μια ευκαιρία και για σένα να μπεις μέσα σε αυτά τα γεμάτα αγάπη σπίτια και να δεις πως μπορείς, αν το θελεις, να γίνεις μέρος τους. Πως μπορείς να χαρίσεις χαμόγελα σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα! Καλώς ήρθες στο πιο τρυφερό χωριό του κόσμου! ???? @sosvillagesgr @thodorismarantinis_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Και η βόλτα στο χριστουγεννιάτικο χωριό

«Βουρ στα χριστουγεννιάτικα χωριά»#NewVideo #Youtube link in bio @maria_katsimperi @xmasfactorygr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Read More

And More