Σίσσυ Χρηστίδου: Η οικογένεια είναι η απόλυτη προτεραιότητά της! Video

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο έρωτάς τους κρατά εδώ και 14 χρόνια, με το ίδιο πάθος και ένταση που είχαν την πρώτη μέρα. Ο ερχομός των δύο αγοριών τους – του Φίλιππου Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου – ολοκλήρωσε την αγάπη τους και έφερε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο σπίτι τους.

Η Σίσσυ, παρά τις καθημερινές της υποχρεώσεις για την επιτυχημένη εταιρεία ρούχων που διαθέτει, είναι μία πολύ αφοσιωμένη μητέρα και αφιερώνει σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της στα δύο υπέροχα αγόρια της! Η πρώην παρουσιάστρια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή των γιων της και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερη ώρα μπορεί μαζί τους. Από την άλλη, ο Θοδωρής, όταν δεν έχει live εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ή σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, τρέχει στην οικογένειά του, ώστε να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του και τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο.

View this post on Instagram

Chasing the sun ☀️ all the way to Loutraki! #OniramaConcert #ComeOn #LetsDance

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Φυσικά, το Σαββατοκύριακο της Σίσσυς και του Θοδωρή ήταν αφιερωμένο στην οικογένειά τους. Το ζευγάρι πέρασε μία υπέροχη Κυριακή με τα αγόρια του, πηγαίνοντας σε… παιδικό πάρτι! Η σχεδιάστρια μόδας και ο frontman των Onirama έκαναν το χατήρι των παιδιών τους με μεγάλη χαρά, αν και όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που ανέβασε η Σίσσυ στα social media… μάλλον βαριόντουσαν λίγο!

Η όμορφη Σίσσυ μοιράστηκε στα Instagram Stories της στιγμιότυπα από το παιδικό πάρτι, αλλά και τις όμορφες στιγμές που είχε με τον Θοδωρή και τα παιδιά τους στο αμάξι. Το ζευγάρι λατρεύει τα Σαββατοκύριακα και κάθε φορά περνά μοναδικά με τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο.

Read More

And More