Σίσσυ Χρηστίδου: Πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον Θοδωρή Μαραντίνη! [pics]

Μετά το μαγικό ταξίδι της στο Παρίσι, η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στην Ελλάδα και στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις. Μπορεί το Σαββατοκύριακο να δούλευε, ωστόσο η παρουσιάστρια μπήκε σε αποκριάτικο mood αφού ντύθηκε ράπερ στην εκπομπή της Έλα Χαμογέλα. Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, η Σίσσυ δεν διοργάνωσε κάποια εξόρμηση εκτός Αθηνών, αλλα αυτό δεν την πτόησε να περάσει μια ξέγνοιαστη ημέρα.

Μαζί με τις φίλες της Μαρία Κορινθίου και Ρούλα Σταματοπούλου πήγαν στο ΟΑΚΑ και πέταξαν τους χαρταετούς τους! Όπως θα δεις στην φωτογραφία που ανήρτησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είχε τον πιο εντυπωσιακό χαρταετό! Στη συνέχεια, όλοι μαζί πήγαν για καφέ, ενώ μαζί τους ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης! Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν εκείνος που ανέβασε στα social media φωτογραφία όπου το πρώην ζευγάρι κάθεται στο ίδιο τραπέζει.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η όμορφη παρουσιάστρια πέρσι ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, ωστόσο φαίνεται πως συνεχίζουν να διατηρούν μια φιλική σχέση. Να σου θυμίσουμε πως όχι μόνο είχαν ταξιδέψει μαζί στο Λονδίνο, αλλά ο Θοδωρής βρισκόταν και εκείνος στο Παρίσι αυτές τις ημέρες.

Read More

And More