Σίσσυ Χρηστίδου: Περιγράφει στην κάμερα όσα είδε στη Χαλκιδική μετά τη φονική θεομηνία [video]

Να συνέλθει από την θεομηνία που σάρωσε ζωές και περιουσίες προσπαθεί η Χαλκιδική, με κρατικό μηχανισμό και κατοίκους να δίνουν μάχη με το χρόνο για την αποκατάσταση των ζημιών. Το ολιγόλεπτο μπουρίνι στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, αφήνοντας πίσω εκτεταμένες ζημιές.

Με την Χαλκιδική, λοιπόν, να μετρά πληγές πια από την φονική κακοκαιρία, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να περιγράψει σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube όλα όσα έζησε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξέσπασε η θεομηνία.

“Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συμβαίνει, στην πορεία όμως καταλάβαμε ότι ήταν πιο σοβαρό. Έτριζαν τα παράθυρα, είχε πολύ έντονο θόρυβο και πετούσαν πράγματα γύρω μας. Δεν υπήρχε ρεύμα, δεν είχαμε καθόλου επικοινωνία, ούτε σήμα είχαμε στο κινητό… Η ιστορία αυτή αναστάτωσε πολύ τα παιδιά. Δεν μπορούσαν να κοιμηθούν. Ήταν λίγο δύσκολο το βράδυ. Ήμασταν με κεριά, ακούγαμε κόσμο απ’ έξω, σειρήνες, συναγερμούς… Το πρωί που ξυπνήσαμε δεν είχαμε ούτε ρεύμα, ούτε νερό, γιατί πρέπει να λειτουργεί το πιεστικό για να έχουμε νερό… Εδώ επικρατεί ένας πανικός… Με τρομάζει όλο αυτό που συνέβη, με πιάνει θλίψη και αγωνία… Νόμιζα ότι ήταν πολύ λιγότερο όλο αυτό από ότι συνέβη…”, είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Σίσσυ μίλησε με εκπληκτική απλότητα για όλα όσα βίωσε.

Read More

And More