Σίσσυ Χρηστίδου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή – «Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη»

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς όχι μόνο σαν σήμερα έφυγε η μητέρα της από τη ζωή αλλά και ο πατέρας της έχει τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια του Mega για να τιμήσει την πολυαγαπημένη της μαμά που την έχασε νωρίς αλλά και για να ευχηθεί στον μπαμπά της δημοσίευσε ένα άκρως συγκινητικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε τα λόγια που έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου:

«4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς… Η μέρα που έφυγε η μαμά..

Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου… Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή.. τη μέρα αυτή τη διάλεξε.. την περίμενε.. Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας.. Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονείς σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος..
Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά.. ούτε έναν.. και ποιος να με πιστέψει..

Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο.. πάντα από την ίδια πλευρά.. Η αγάπη σας.. Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε.. «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες.. τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια.. κάθε μέρα.. η αγάπη.. Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη.. Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο..

Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει.. Σας αγαπώ» γράφει η Σίσσυ Χρηστίδου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους γονείς της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Read More

And More