Σίσσυ Χρηστίδου: Σε επαγγελματικό γεύμα με κοκτέιλ!

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου είναι πολλές αλλά ξέρει τον τρόπο να περνάει καλά. Η γνωστή σχεδιάστρια συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση και φροντίζει να το χαίρονται και οι συνεργάτες της. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στην πρόσφατη επαγγελματική συνάντηση που έκαναν από την οποία δεν έλειψαν τα κοκτέιλ. Στο meeting ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος απαθανάτισε το επαγγελματικό γεύμα με μία selfie. Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα άλλωστε είναι αχώριστο. Περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και φυσικά επιλέγουν συχνά να κάνουν μικρές αποδράσεις είτε οι δυο τους είτε με τα παιδιά.

Μετά το μικρό διάλειμμα επιστρέφουν με περισσότερη ενέργεια και κέφι στη δουλειά. Ο frontman των Onirama στις εμφανίσεις του και την προετοιμασία της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς με το δυναμικό συγκρότημα και η Σίσσυ στις νέες συλλογές ρούχων που ετοιμάζει.

https://www.instagram.com/p/BiFFpdVDgxa/?taken-by=sissychristidou

Παράλληλα, αφιερώνει πολύ χρόνο και στο νέο της κανάλι στο YouTube μέσα από το οποίο μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της αλλά και της οικογένειάς της.

Read More

And More