Σίσσυ Χρηστίδου: Στην Κύπρο για να στηρίξει τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει full πρόγραμμα λόγω της μετακόμισης του showroom της. Η γνωστή επιχειρηματίας και η ομάδα της βρίσκονται πλέον στα νέα του γραφεία στα Βριλήσσια και προσπαθούν να μπουν σε μία σειρά. Δεν θα μπορούσε όμως να μην κάνει ένα διάλειμμα για να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ο frontman των Onirama ανέλαβε, για δεύτερη φορά την παρουσίαση ενός λαμπερού show στην Κύπρο. Μετά τα μουσικά βραβεία, σειρά είχε ένα event που παντρεύει τη μουσική με τη μόδα: το 4ο MTN MadWalk πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κέρδισε τις εντυπώσεις ως οικοδεσπότης της βραδιάς και έχοντας ως συμπαρουσιάστρια την Έβελυν Καζαντζόγλου. Φυσικά, στο πλευρό του είχε και την Σίσσυ Χρηστίδου να καμαρώνει τον “rock star” της και να ανεβάζει στιγμιότυπα στα social media της.

Το ζευγάρι έφτασε λίγα 24ωρα νωρίτερα στο νησί της Αφροδίτης και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς ανάμεσα στις πρόβες του Θοδωρή. Η Σίσσυ μοιράστηκε με τρυφερή selfie με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ έδινε τον παλμό της λαμπερής διοργάνωσης μέσα από τα stories της.

Εκτός από την παρουσίαση όμως ο Θοδωρής Μαραντίνης κέρδισε τις εντυπώσεις και με την σκηνική του παρουσία ερμηνεύοντας το νέο τραγούδι των Onirama “Θέλω να

…και από εδώ το κοινό #audienceselfie #presenter #mtnmadwalk17 #cyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis_official) στις

Δες τα highlights της βραδιάς:

Read More

And More