Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι στηρίζει τον αδερφό της, Γιάννη, στο νέο του επαγγελματικό βήμα στην Αθήνα!

Ο Γιάννης Χρηστίδης, εκτός από αδερφός της παρουσιάστριας του Open, Σίσσυς Χρηστίδου, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στην Θεσσαλονίκη και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία.

Μαζί με τον συνέταιρό του, Tάσο Γκουσγκούνη, διατηρούν την πιο διάσημη καντίνα της συμπρωτεύουσας με το όνομα Jerry’s Foοdtruck και οι λάτρεις του street food τη γνωρίζουν καλά. Πρόκειται για ένα μικρό και ντιζαϊνάτο στέκι για αλμυρές και γλυκές αμαρτίες στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, αλλά και στο One Salonica, το οποίο έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τις λαχταριστές και πάντα φρέσκες λιχουδιές του.

Το Jerry’s Foοdtruck, ωστόσο, κάνει θραύση στα Γιάννενα και την Κατερίνη, ενώ τώρα κατέβηκε στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι (Κολοκοτρώνη 4), για να σερβίρει όλα εκείνα τα γλυκίσματα που το έχουν κάνει διάσημο. Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, τα στόρια του ανέβηκαν για πρώτη φορά, με πλήθος κόσμου να συρρέει για να δοκιμάσει τις «κολασμένα» νόστιμες και ινσταγκραμικές προτάσεις του.

Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει η οικοδέσποινα του “Έλα, Χαμογέλα” , η οποία στηρίζει πάντα τον αγαπημένο αδερφό της σε κάθε του βήμα. Η Σίσσυ, όπως ήταν φυσικό, δεν δίστασε να αναρτήσει στο Instagram σχετικά stories, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το επιχειρηματικό άνοιγμα του αδερφού της στην πρωτεύουσα.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More