Σίσσυ Χρηστίδου: Στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της λόγω κορονοϊού – Έτσι περνούν δημιουργικά το χρόνο τους [pics,vid]

Μένουμε σπίτι” είναι το μήνυμα του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό που κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευτούμε τόσο οι ίδιοι όσο και να προστατέψουμε τους μεγαλύτερους ανθρώπους που υπάρχουν στην οικογένειά μας είναι να μείνουμε στο σπίτι μας μαζί με τα παιδιά μας.

Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης δεκάδες είναι τα αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που παρακινούν τους διαδικτυακούς φίλους τους μέσα από τα social media να παραμείνουν στο σπίτι τους και να συμβάλλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια υπακούοντας τις εντολές του υπουργείου βρίσκεται όλη την εβδομάδα στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της και περνούν το χρόνο τους όσο πιο πιο δημιουργικά γίνεται.

Ταινίες, κινούμενα σχέδια, επιτραπέζια και γενικά παιχνίδια είναι μερικά από τα πράγματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Σίσσυς Χρηστίδου μαζί με τους δύο γιους της, Φίλιππο και Μάξιμο. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” έκανε την αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας ιδέες και στις υπόλοιπες μανούλες για το πώς μπορούν να περάσουν παραγωγικά το χρόνο τους στο σπίτι.

Δες φωτογραφίες:

Η Σίσσυ Χρηστίδου θα βγει από το σπίτι της μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Read More

And More