Σίσσυ Χρηστίδου: Τα δάκρυά της για την Χριστίνα Κοντοβά και την υιοθεσία – Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της

Η Χριστίνα Κοντοβά έγινε ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού από την Καμπάλα και σε λίγο καιρό θα υιοθετήσει τη μικρούλα Έιντα! Τα υπέροχα νέα έκανε γνωστά η ίδια η Χριστίνα με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media το βράδυ της Παρασκευής. “Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου”… είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα για την απόφασή της. Διάβασε εδώ περισσότερα 

Σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι αγαπημένη φίλη της Χριστίνας, δάκρυσε μιλώντας για το θέμα αυτό, λέγοντας πόσο πολύ θαυμάζει τη Χριστίνα για τον αγώνα που κάνει για να έρθει στην Ελλάδα η μικρή Έιντα ενώ αποκάλυψε ότι θα είναι η νονά της!

Ο Παύλος Σταματόπουλος είπε πως η Χριστίνα έχει αφήσει τα πάντα εδώ στην Ελλάδα τους δικούς της ανθρώπους και τη δουλειά της για να μείνει εκεί κοντά στη μικρή και να δεθεί με το κοριτσάκι!

Read More

And More